• contact@yana-ius.ro
  • +40 740 256 233

Termeni şi condiţii

Termeni şi condiţii ver. 1.0/CRD   |   Link: yana-ius.ro/termeni   |   Ultima modificare: 24 MAI 2018

1. Informaţii despre site-ul yana-ius.ro

1.1. Site-ul web yana-ius.ro este proprietatea S.C. YANA IUS S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Alba Iulia, B-dul Transilvaniei Nr.19, Bl. 15, Ap. 1, 510005, jud. Alba, România, cu Număr de Înregistrare în Registrul Comerțului J01/442/2002 , Cod Unic de Înregistrare fiscală 14951740 (în continuare "YANA IUS" sau "noi" sau "Yana-ius.ro").

1.2. Yana-ius.ro este un site web de prezentare a serviciilor şi a produselor noastre şi alte informaţii preluate de la terţi parteneri (alte site-uri organizații sau site-uri partenere).
1.3. Informaţii de contact:

S.C. YANA IUS S.R.L.
Sediu: B-dul Transilvaniei Nr.19, Bl. 15, Ap. 1, 510005, Alba Iulia, Jud. Alba, România
Tel.: 0258 824 154 / 0740 256 233 / 0740 020 862
Email: contact@yana-ius.ro
Punct de lucru: Str. Livezii Nr. 41H, 510001, Alba Iulia, Jud. Alba, România
Tel.: 0258 812 565

2. Declinarea responsabilității

2.1. Yana-ius.ro administrează acest site pentru a facilita accesul publicului la informații legate de activitatea şi serviciile noastre, în general. Ne-am propus să furnizăm la timp informații cât mai exacte. Dacă ni se semnalează erori, vom încerca să le corectăm.

Cu toate acestea, Yana-ius.ro nu își asumă nicio răspundere sau obligație în legătură cu informațiile publicate pe acest site.

Aceste informații:
» au doar caracter general și nu vizează situația particulară a unei persoane sau entități;
» nu sunt, în mod obligatoriu, complete, exacte sau actualizate;
» fac trimitere, uneori, la site-uri externe care nu intră în sfera de control și nici în responsabilitatea Yana-ius.ro;
» nu se constituie în consultanță profesională sau juridică (dacă aveți nevoie de consiliere într-un anumit domeniu, adresați-vă întotdeauna unei persoane calificate).
2.2. Nu putem garanta că un document disponibil on-line reproduce cu fidelitate un text adoptat oficial. Numai Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (ediția tipărită sau, începând cu 1 iulie 2013, ediția electronică disponibilă pe site-ul EUR-Lex) este autentic și produce efecte juridice.

2.3. Încercăm să evităm, pe cât posibil, întreruperea serviciului cauzată de erori tehnice. Cu toate acestea, este posibil ca unele date sau informații de pe site-ul nostru să fi fost create sau structurate în fișiere sau formate care pot prezenta erori. Prin urmare, nu putem garanta că serviciile noastre nu vor fi întrerupte sau afectate de asemenea probleme. Yana-ius.ro nu își asumă răspunderea cu privire la problemele întâlnite ca urmare a utilizării acestui site sau a site-urilor externe la care se face trimitere.

2.4. Această declinare a responsabilității nu este destinată să limiteze răspunderea Yana-ius.ro într-un mod care contravine condițiilor prevăzute de legislația internă aplicabilă și nu exclude răspunderea sa în situații în care, potrivit legislației respective, această răspundere nu poate fi exclusă.

3. Aviz privind drepturile de autor

Copyright © 2002-2023 YANA IUS S.R.L. Toate drepturile rezervate.
Reproducerea este autorizată cu condiția menționării sursei, exceptând cazurile în care se prevede altfel.
În cazul în care trebuie obținut acordul prealabil pentru reproducerea sau utilizarea informațiilor text sau multimedia (sunet, imagini, programe informatice etc.), acest acord anulează autorizarea generală menționată mai sus și indică în mod clar toate restricțiile impuse utilizării.

Puteţi solicita informaţii la Tel: (+40) 740 256 233 sau Email: contact@yana-ius.ro.

4. Protecția datelor cu caracter personal

4.1. Yana-ius.ro s-a angajat să respecte viața privată a utilizatorilor. Politica privind "protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către instituțiile comunitare" se bazează pe Regulamentul (CE) nr. 45/2001 al Parlamentului European și al Consiliului European din 18 decembrie 2000.

4.2. Această politică generală acoperă totalitatea site-ului Yana-ius.ro. Deși puteți naviga pe majoritatea acestor site-uri fără a furniza vreo informație personală, în unele cazuri aceste informații vă sunt cerute pentru furnizarea serviciilor electronice solicitate.

4.3. Site-urile care solicită astfel de informații le prelucrează în conformitate cu politica definită de regulamentul menționat anterior și oferă informații despre modul în care sunt utilizate datele dvs. în declarațiile lor specifice de confidențialitate.
În acest sens:

4.4. Pentru fiecare serviciu on-line specific, există un operator care stabilește scopul și mijloacele de procesare a datelor cu caracter personal și care asigură respectarea, de către serviciul respectiv, a politicii privind protecția vieții private.

4.5. În cadrul fiecărui site, un responsabil cu protecția datelor asigură aplicarea dispozițiilor regulamentului și le oferă consiliere operatorilor cu privire la îndeplinirea obligațiilor.

4.6. Toate site-urile Yana-ius.ro ale S.C. YANA IUS S.R.L. furnizează linkuri către site-uri terțe. Deoarece nu deținem controlul asupra acestora, vă recomandăm să le verificați politica privind protecția vieții private (http://eur-lex.europa.eu).

5. Proprietatea intelectuală

5.1. Conţinutul şi design-ul Yana-ius.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia şi bazele de date accesibile prin intermediul său, sunt proprietatea S.C. YANA IUS S.R.L. şi sunt protejate prin legislaţia română în vigoare cu privire la drepturile de autor şi drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la "Adăugare comentariu" devin proprietatea Yana-ius.ro din momentul postării. În cazul informaţiilor şi continutului postat de utilizatori înregistraţi sau terţe părţi ori parteneri pe site-ul Yana-ius.ro, dreptul de autor şi responsabilitatea asupra acestora aparţin în totalitate celor care au publicat acea informaţie. În cazul conţinutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor încheiate, acestea sunt identficate prin menţionarea numelui partenerului lângă textul sau imaginea respectivă.

5.2. Anumite secţiuni din cadrul paginii web (exemplu secţiunile cu concursuri / evenimente organizate de Yana-ius.ro) conţin informaţii puse la dispozitie de către utilizatorii Yana-ius.ro printr-o licenţă gratuită, neexclusivă şi nelimitată în timp şi spaţiu. Licenţa menţionată anterior include şi dreptul Yana-ius.ro de a sublicenţia cu titlu gratuit respectivul conţinut către terte părţi cu care are relaţii contractuale şi de colaborare. Drepturile de autor asupra operelor încărcate de utilizatori rămân la aceştia, Yana-ius.ro acţionând doar ca un găzduitor gratuit al informaţiilor respective.

5.3. Cu excepţia conţinutului specific prezentat la punctul 5.2., unde se aplica termenii licenţelor respective, puteţi folosi conţinutul Yana-ius.ro doar pentru folosinţa dvs. personală, iar acţiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea Yana-ius.ro:
5.3.1. îndepărtarea însemnelor care identifică dreptul de autor al Yana-ius.ro asupra conţinutului;
5.3.2. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea în orice mod sau formă, precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea conţinutului, în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră.
5.3.3. reproducerea sau stocarea conţinutului, precum şi trimiterea acestui conţinut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informaţiei, dacă scopul acestei activităţi este unul comercial.

5.4. Este interzisă orice utilizare a conţinutului Yana-ius.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislaţia în vigoare. Cererile de utilizare a conţinutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email contact@yana-ius.ro.

5.5. În condiţiile în care consideraţi că un anumit conţinut aflat pe site-ul Yana-ius.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viaţă privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteţi rugat să trimiteţi un email la contact@yana-ius.ro cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor Yana-ius.ro să acţioneze în conformitate cu dispoziţiile legale conform Legii 365/2002 privind comerţul electronic.

5.6. Utilizatorii Yana-ius.ro înteleg faptul că sunt responsabili de orice conţinut publicat de către ei pe platforma oferită de Yana-ius.ro, şi că sunt singurii care pot fi traşi la răspundere de autorităţile competente pentru încălcarea oricărui act normativ, indiferent că vorbim de comentariile publicate, operele încărcate pe platforma Yana-ius.ro sau orice alt tip conţinut.

5.7. Yana Ius este marcă înregistrată şi este interzisă utilizarea acesteia în orice mod, fără un acord scris din partea S.C. YANA IUS S.R.L.

6. Suspendarea accesului

Yana-ius.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate şi fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau sa blocheze accesul dvs. la conţinutul siteului sau la o parte a acestui conţinut.

7. Schimbări / modificări ale site-ului

Yana-ius.ro îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment porţiuni ale conţinutului sau a articolelor întregi de pe Yana-ius.ro, şi îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conţinut.

8. Comunicare / Cum sunt tratate email-urile dvs.?

8.1. Pe numeroase pagini de pe portalul Yana-ius.ro există un buton de "Contact" pe care îl puteți utiliza pentru a trimite comentarii către o anumită căsuță electronică funcțională.

8.2. Când trimiteți mesajul, destinatarul colectează doar datele cu caracter personal de care are nevoie pentru a vă răspunde. Dacă echipa care administrează căsuța electronică nu poate răspunde la întrebarea dvs., aceasta va transmite e-mail-ul către un alt serviciu.
8.3. Veți fi înștiințat, prin email, cu privire la serviciul către care a fost direcționată întrebarea / solicitarea / comunicarea dvs.

8.4. Dacă aveți întrebări în legătură cu prelucrarea corespondenței și a datelor cu caracter personal, le puteți include în mesajul pe care ni-l adresați pe email: dpo@yana-ius.ro.

9. Mesaje comerciale nesolicitate

9.1. Yana-ius.ro se pronunţă împotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului (mesaje de tip spam).

9.2. Yana-ius.ro vă dă posibilitatea abonării la newsletter-ul nostru cu noutăţi din site şi informaţii despre promoţiile Yana-ius.ro, prin simpla introducere a emailului dvs. Acesta va trebui însă confirmat prin apăsarea pe un link trimis la adresa de email respectivă (double opt-in).
9.3. Aveţi posibilitatea să vă modificaţi / dezabonaţi în orice moment de la acest newsletter, atât printr-un link din fiecare email trimis, cât şi pe pagina contului dvs. de pe Yana-ius.ro. Pentru orice probleme tehnice legate de mesaje comerciale trimise de Yana-ius.ro vă rugăm să trimiteţi un email la contact@yana-ius.ro şi vom rezolva problema cât de curând posibil.

10. Aprobarea comentariilor / articolelor

10.1. Yana-ius.ro îşi rezervă dreptul de a nu aproba sau de a dezactiva (fără posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informaţii sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care contravin termenilor şi condiţiilor de utilizare, care sunt în afara subiectului articolului principal sau pe care le consideră, în mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terţilor.
10.2. Utilizatorul este singurul responsabil pentru conţinutul mesajelor trimise spre publicare. Pentru aceasta, trebuie să ştiţi că postarea sau transmiterea informaţiei prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispoziţie de Yana-ius.ro este supusă prezentelor Termeni şi Condiţii şi informaţiile pot să nu apară pe platforma Yana-ius.ro, dacă acestea nu sunt aprobate de către unul dintre programatorii / responsabilii Yana-ius.ro.

11. Declinarea responsabilității

11.1. Yana-ius.ro îşi rezervă dreptul să schimbe aceşti termeni, modificând versiunea şi data adoptării noului regulament fără îndeplinirea unor alte formalităţi. Atunci când aceşti termeni se vor modifica, Yana-ius.ro vă va putea notifica prin intermediul email-ului sau printr-un mesaj în contul dvs. de utilizator al Yana-ius.ro şi prin publicarea în site.
11.2. Accesul în site, în contul dvs. de utilizator şi folosirea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afişării link-ului privind schimbările pe site, implică faptul că v-aţi dat acordul asupra noilor termeni.

12. Legea guvernantă

Drepturile şi obligaţiile părţilor, impuse de prezentele Termeni şi condiţii, precum şi toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate şi guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluţionare în faţa unui arbitru, iar în condiţiile în care părţile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru în termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenţa va reveni instanţelor româneşti de la sediul S.C. YANA IUS S.R.L., B-dul Transilvaniei Nr.19, Bl. 15, Ap. 1, 510005, Alba Iulia, Jud. Alba, România.
Pentru alte informaţii despre Yana-ius.ro puteţi să ne contactaţi accesând pagina noastră de contact.
Utilizăm cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim o experiență optimă de navigare pe site-ul nostru. Pentru informații suplimentare, consultați pagina cum utilizăm cookie-urile și cum puteți schimba setările.
Google difuzează cookie-uri pentru a analiza traficul spre acest site. Acesta este scopul pentru care sunt trimise la Google informații despre modul în care folosiți site-ul nostru. Consultaţi detaliile.